Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک نهادهای عمومی از جمله ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد مستضعفان، با جدیت و تلاش نسبت به ایجاد شرایط توسعه در صنایع مختلف و رفع محرومیت در استان گام برداریم.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه محصولات منتخب سه هزار طرح اشتغال زایی اظهار کرد: سال ۹۵ تفاهم نامه ای بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) و استانداری خوزستان در خصوص ایجاد اشتغال کوچک و متوسط، سرمایه گذاری در پروژه های بزرگ و انجام کارهای عمرانی و رفع محرومیت زدایی طی سه سال در استان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در آن زمان این دیدگاه مطرح شد که اجرای این تفاهمنامه طی مدت زمان تعیین شده به دلیل سخت بودن شرایط، امکان پذیر نیست اما خدا را شاکر هستیم که تا کنون در عمده مفاد این تفاهمنامه، کار انجام گرفته و به پایان رسیده است که از جمله آن می توان به اقدامات صورت گرفته در راه اندازی مشاغل کوچک و سرمایه گذاری در میادین نفتی، فولاد شهید جهان آرا، کارخانه قند و بیمارستان دزفول اشاره کرد.

استاندار خوزستان ضمن قدردانی از همکاری بین مسوولان استان، شهرستان ها و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)، با اشاره به سرمایه گذاری در کارخانه کاغذسازی، افزود: این یک پروژه مهم ملی و استراتژیکی است که در آن با همکاری توسعه نیشکر و استفاده از باگاس، محصول مهم و ارزشمندی تولید می شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: در این سرمایه گذاری عظیم با مشکلات جدی مواجه شدیم اما با تخصیص بودجه در صندوق توسعه ملی، راه اندازی آن شکل اجرایی به خود گرفته است.

شریعتی بیان کرد: فاز اول سرمایه گذاری در کارخانه فولاد شهید جهان آرا نیز اوایل سال آینده پایان می یابد و این پروژه ۱.۵ میلیون تنی به بهره برداری خواهد رسید.

مقام عالی دولت در خوزستان تصریح کرد: با بهره برداری از این کارخانه شاهد تولید ورق عریض خواهیم بود که در حال حاضر این محصول به دلیل محدودیت تولید در کارخانه فولاد مبارکه، به کشور وارد می شود.

شریعتی با بیان اینکه اجرای فاز دوم این پروژه نیز در دستور کار است، گفت: تولیدات ورق عریض کارخانه فولاد شهید جهان آرا، تامین کننده خوراک شرکت فولاد اکسین خوزستان برای تولید لوله های مورد نیاز پروژه های صنایع نفتی خواهد بود که گام بسیار مهمی در راستای استقلال کشور در این حوزه است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه در حوزه های محرومیت زدایی و عمرانی نیز ساخت مدارس، مساجد و پل های ارتباطی آغاز و درحال انجام است، بیان کرد: علاوه بر تفاهمنامه سال ۹۵، شاهد تامین ۱۰ هزار محموله لوازم خانگی به مناطق سیل زده خوزستان، دو هزار محموله لوازم خانگی به زلزله زدگان مسجدسلیمان و ۲۵۰۰ محموله لوزام خانگی برای خانوارهای متضرر شده در  آبگرفتگی اخیر اهواز از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) بودیم.

او افزود: تهیه جهیزیه برای زوج های نیازمند نیز در دستور کار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) است که تمامی این اقدامات و حمایت ها قابل تقدیر است.

استاندار خوزستان تاکید کرد: امیدواریم همکاری با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) ادامه پیدا کند و بتوانیم با کمک سایر نهادهای عمومی، با جدیت و تلاش سفره گسترده تر مشترکی برای ایجاد شرایط توسعه در صنایع مختلف و رفع محرومیت در استان مهیا کنیم.

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان برنا خوزستان کاغذ سازی نهاد های عمومی فولاد جهان ارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود