Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از هنرمندان، خیران، جانباران و ایثارگران دفاع مقدرس به مناسبت سوم خرداد تندیس شهید محمد جهان آرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کرونا ویروس به این موسسه اهدا شد. ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در مراسمی که به همت جمعی از هنرمندان، خیران، جانباران و ایثارگران دفاع مقدس به مناسبت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، در انستیتو پاستور ایران برگزار شد، تندیس شهید محمد جهان آرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کرونا ویروس به این موسسه اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در ابتدای این مراسم، دکتر علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستور ایران، به اجمال به شرح خدمات صدساله انستیتو پاستور ایران در حوزه‌های مختلف و به خصوص در کنترل اپیدمی بیماری‌های آبله، وبا، طاعون و سل پرداخت.

دکتر بیگلری ضمن بیان اینکه انستیتو پاستور ایران از بعد از گزارش اپیدمی کروناویروس در چین خود را برای تشخیص و مقابله با این ویروس آماده کرد و از اول اسفند ماه به عنوان مسئول کارگروه تشخیص کرونا ویروس در ایران، نقش مهمی را برای مقابله با این ویروس داشت، اظهار داشت با کار جهادی ای که انجام شده خوشبختانه در حال حاضر در تمام استانهای کشور امکانات تشخیصی کرونا ویروس فراهم شده است.

در این مراسم، پرویز پرستویی ضمن ابراز خشنودی از حضور در انستیتو پاستور ایران، کار متخصصان انستیتو پاستور ایران را با نبرد رزمندگان دفاع مقدس مقایسه کرد و گفت: در طول 8 سال جنگ، دشمن و توانایی های آن برای ما مشخص بود اما در 3 ماه اخیر با دشمن ناآشنایی مواجهیم که در شرایط تحریم شرایط بسیار سختی را برای مقابله برای ما ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: مدافعان سلامت در این مدت خیلی ایثار کردند و شهید دادند و متخصصان انستیتو پاستور ایران در این جنگ نابرابر در صف مقدم بودند و ستون های محکمی بودند که با تکیه بر آن ها مردم همچنان به زندگی خود ادامه می دهند.

پرویز پرستویی گفت: تندیس جهان آرا یکی از مهمترین تندیس هایی است که با عشق به همکاران انستیتو پاستور ایران تقدیم می شود که راهی مشابه راه شهید جهان آرا را پیموده اند. ایشان تاکید کرد که باید با مستندسازی، خدمات انستیتو پاستور ایران ثبت و در معرض دید عموم قرار گیرد.

در این دیدار، دکتر میرداود عمرانی معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو پاستور ایران نیز ضمن برشمردن خدمات انستیتو پاستور ایران، از حمایتهای  اقشار مختلف مردم و به خصوص خیرین در حمایت از انستیتو پاستور ایران در این روزهای سخت تشکر کرد.

دکتر کیهان آزادمنش مدیرگروه ویروس‌شناسی انستیتو پاستور ایران نیز در این دیدار گفت: الگوی همکاران ما در مقابله با کرونا، رزمندگان دفاع مقدس بودند؛ ما هنوز در جنگیم و برایمان مهم بردن این جنگ است و قصد دیده شدن و مطرح شدن نداشته و نداریم.

ملاصالح قاری (یکی از قهرمانان آزاده دفاع مقدس در ماجرای معروف بیست و سه نفر) که خود نیز به کروناویروس دچار شده و اکنون در دوران نقاهت پس از بیماری بسر می برد نیز در این دیدار، ضمن تمجدید از مجاهدان راه سلامت، ویروس کرونا را آغازگر جنگی جهانی دانست و اظهار داشت که باید مراقب باشیم که در جنگ جهانی متاثر از کرونا شکست نخوریم.

سردار مکی یازع از رزمندگان  خیر و نیکوکار دفاع مقدس نیز در این دیدار اظهار داشت: کرونا از امتحانات عینی خدا برای بشریت بود تا مشخص شود آیا افراد می توانند به همدیگر کمک کنند یا نه و کادر بهداشتی و درمانی کشور و همچنین کارکنان انستیتو پاستور ایران در این امتحان الهی کارنامه درخشانی از خود به نمایش گذاشتند.

خانم دکتر مهرنوش کاوه و آقای مشکات نیز در این جلسه از زحمات و جانفشانیهای تیم انستیتو پاستور ایران تشکر کردند و حمایتهای همه‌جانبه خیران حوزه سلامت را برای رفع کمبودهای احتمالی اعلام کردند.

پس از انجام مراسم اهداء تندیس که توسط آقایان پرویز پرستویی و ملاصالح قاری صورت گرفت بازدیدی از قسمتهای مختلف درگیر پذیرش و تشخیص نمونه‌های کرونا در انستیتو پاستور ایران (که ظرفیت انجام روزانه حدود 2 هزار تست بر روی نمونه‌های ارسالی از اقصی نقاط کشور را دارد) صورت گرفت تا ضمن عرض خسته نباشید، هدایای کوچکی به کارکنان مدافع سلامت در این قسمت ها نیز تقدیم شود.

از دیگر افراد شرکت کننده در این مراسم می توان به آقایان عادل معمارنیا (کارگردان و خیر نیکوکار فرهنگی)، و مسیح سراج (صدابردار و نیکوکار فرهنگی) و دکتر حبیب احمدزاده (نویسنده) و جانیاز اسماعیل زقر ( از خیرین فرهنگی در حوزه هنری ) اشاره کرد. از انستیتو پاستور ایران نیز  دکتر سعید بوذری (معاون تحقیقات و فناوری)، دکتر دلارام درود ( معاون تولید) دکتر احسان مصطفوی (مدیر روابط عمومی و امور بین الملل)، دکتر مصطفی صالحی وزیری (مدیر خدمات تخصصی) در این دیدار حضور داشتند.

بازدید نماینده سازمان جهانی بهداشت از انستیتو پاستور ایرانبازدید خبرنگاران 30 شبکه و خبرگزاری خارجی از انستیتو پاستور ایرانتقدیر معاون رئیس جمهور از فعالیت‌های انستیتو پاستور ایران در مبارزه با کرونا ویروس

 

انتهای پیام/

R1356/P/S2,24,41/CT1 واژه های کاربردی مرتبط پرویز پرستویی ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرویز پرستویی ویروس کرونا پرویز پرستویی ویروس کرونا انستیتو پاستور ایران انستیتو پاستور ایران انستیتو پاستور پرویز پرستویی کرونا ویروس دفاع مقدس جهان آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۵۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مرحله اول کنکور در مازندران در سلامت کامل برگزار شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اهدای تندیس عباس خاکی به ۱۰ روحانی در قم