Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و تسلیت سالروز شهادت حضرت رقیه (س) گفت: دوره‌های کادرسازی برای مدیریت انقلابی را می‌توانیم به سه دوره تقسیم کنیم. تربیت یافتگان اولین دوره تربیت مدیر انقلابی پیش از انقلاب و در میان شاگردان امام راحل در حوزه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و مبارزه در دوران طاغوت راهی بود که شاگردان امام در حوزه و زندان و تبعید دنبال کردند و در سالهای اول انقلاب دوران تربیت مدیریت را در کوره داغ و در کوران سختی فراگرفتند. رهبر انقلاب نمادی از تربیت شدگان نسل اول انقلاب هستند که سطح مبارزه و مدیریت ایشان در مخیله آمریکا نمی گنجید.

اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید:

دومین دوره کادرسازی برای متولدین دهه پنجاه است که از کوچه و خیابان و زد و خوردها شروع شد. شهید قاسم سلیمانی، شهید حسن باقری، شهید احمد کاظمی، شهید مهدی باکری، حاج احمد متوسلیان و آقایان رشید و شمخانی از دوره مبارزه با ضد انقلاب و دفاع مقدس شروع کردند. بر خلاف آنهایی که در دوره اول بودند، مسیر آموزش را طی نکردند اما وارد دانشگاه یادگیری شدند. سال اول جنگ برادران ما را از اتاق‌های فرماندهی بیرون می‌کردند. شهید جهان آرا را به جلسات راه نمی‌دادند و می‌گفتند ممکن است این جوانان توده‌ای باشند! الان جوانان کارشان آسان‌تر است.
  {با اشاره به مؤلفه‌های مدیریت در دوران دفاع مقدس}: در مدیریت جهادی، میز کالبدشکافی دانش داریم و از هر عملی که در زندگی انجام می‌شود، دانش کشف می‌کنند. قبل و در حین و بعد از هر عملیات، جزئیات آن مورد بحث قرار می‌گرفت. من که فرمانده سپاه بودم در مقابل آموزش‌هایم از فرماندهانم یاد می‌گرفتم. صدام هم فکر نمی‌کرد از این جوانان، فرماندهان بزرگی بیرون خواهد آمد.
  {با اشاره به ریشه‌های تفکر محفلی در حکمروایی کشور}: پس از پایان دفاع مقدس، نوعی از دوگانگی در اداره کشور به وجود آورد. ریل اول، مسیری بود که در دفاع و انقلاب به وجود آمده بود. ریل دیگر در فرهنگ و اقتصاد به وجود آمد. نمی‌توانیم بدون عادی سازی روابط با غرب پیشرفت کنیم. این تفکر دلسوزانه اما انحرافی بود که به مذاکره ختم شد. این ریل را باید رها کرد و مسیری را رفت که به ساخت موشک ماهواره بر و پهپاد رسیده است. ما راهی نو، دولتی نو با ارزش‌های راستین انقلاب نیاز داریم. کد خبر 552012 برچسب‌ها دفاع مقدس محسن رضایی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع مقدس محسن رضایی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی  خبرگزاری تسنیم، خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید.

با پیگیری ستاد معراج شهدا و پس از بررسی و انجام تست دی ان ای از افراد مدعی، نسبیت خانوادگی آقای محمد یاسین مرادی فرزند میرزا محمد به عنوان برادر شهید نسیم افغانی محرز گردید.

برادر شهید نسیم افغانی امروز با حضور در ستاد معراج شهدا در جریان احراز نسبیت برادری با شهید قرار گرفت.

خرداد سال 1399 بود که سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواست کرد هر کسی می تواند در شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس کمک کند.

او در این ویدئو گفته بود: در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به‌ نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، 31 ساله به شماره پلاک CG519_396 اعزامی از لشکر 5 نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. چرا که با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده این شهید افغانستانی به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید.

برگزاری یادواره 470 شهید کارگر استان همدان + تصویر

حتی محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در اطلاعیه ای تقاضا کردند تا اگر کسی اطلاعی از خانواده این شهید عزیز دارد اعلام کند. تنها اطلاع به دست آمده در مورد این شهید دفاع مقدس، عکس او از پرونده پرسنلی‌اش، تصاویر حضور در جبهه و مشخصات یگان اعزامی‌اش بود.

گفتنی است نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد(ع) لشکر 5 نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود. پیکر شهید آخوندی همچنان مفقود است. جانشین گردان نسیم افغانی در زمان شهادت، شهید سید محمود هاشمی بود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • محمدسیفی بار دیگر طلای ووشو جهان را تصاحب کرد